Kannatti ilmoittaa hullun näyttelyhurahduksen seurauksena kahmitut pisteet Vuoden Snautseri -kisaan! Hiisille Vuoden Tulokas -kisassa pronssia! Luokan voitto meni "isoveli" Ronille, jota onnittelemme kippura viuhuen! Hiisi onnittelee sydämensä pohjasta myös Tulokas-kisan hopeamitalistia, suuresti ihailemaansa Penni-neitoa. Vuoden musta uros kisassa jalkapallojätkät ylsivät peräkkäisille sijoille, Roni kolmas ja Hiispa neljäs!!! Myös kolmas kisaan ilmoitettu "ärrä" eli Timotei-sisko pärjäsi hienosti sekä nartuissa että tulokkaissa.

Täydelliset tulokset löytyvät Snakukerhon sivuilta. Onnea meidän puolestamme kaikille voittajille ja sijoittuneille.

Jalkapallopoikien hienon menestyksen vuoksi tekee mieli laittaa yhteiskuva, mutta tämän uudempia minulla ei taida olla. Ei mikään tyylikäs näyttelypose, vaan aitoa snautseriäksöniä! Näistä peijaisista tosin on jo hiukkasen aikaa... :)

1322815.jpg

Tänä vuonna sitten uudet tavoitteet. Kun nyt todistetusti ollaan jo hienon näköisiä, niin olisihan se tietty kiva saada mustaa valkoiselle jostakin muustakin. Vaan katsotaan nyt. Poika on vielä nuori ja kouluttaja todellakin patalaiska... :) Tietty kotoa löytyy myös vanhempi koira. Ja kouluttaja sen suhteen yhtä laiska. No, mikäpä kiire meillä tässä valmiissa maailmassa...