Jouluaatto tuli ja meni, yhtäkään kuvaa en muistanut kameraankaan näpsäistä, vaikka joulua juhlittiin jopa kolmen partanaaman voimin (Mysti, Hiisi sekä serkun riiseni Kerol). :)

Laumamme ihmiset ovat aaton jälkeen lojuneet ja laiskistuneet. Onneksi on koiria, sillä vain niiden lenkitys on estänyt omistajaväkeä kasvamasta kiinni sohvaan. Kaikki koiraharrastukset ovat joulutauolla, joten snautserien päivittäinen aktivointi on ollut lähinnä lenkkeilyä ja painiskelua "Suomen talvessa" eli kuraliejussa. Jokasään koiria kurakelit eivät ole haitanneet yhtä paljon kuin nirppanokkaisia omistajia. Mysti tuntuu opettaneen myyrästämisen alkeita liejupellossa myös Hiisille, joka ei silti selvästi yllä riistahirmuilussa aivan mestarin tasolle.

Toivotamme mukavaa vuotta 2008 kaikille kamuille ja blogin lukijoille. :) Täällä ollaan tehty ensi vuodelle jo vaikka minkälaisia lupauksia. Lähinnä omistaja haaveilee saavuttavansa uuden tittelin ensi vuonna ihan itselleen, siihen on tosin vielä gradun verran matkaa...