Kesällä on tapahtunut jänniä. Kesäkuun lopulla toteutettiin muutto rivarikaksioon ja heinä- elokuun ajan snautserit ovatkin saaneet nautiskella parvekkeen kokoisesta pihalämpäreestä. Piha ei tarjoa ihan yhtä kiinnostavia maisemia kuin mitä kerrostalon parvekkeelta saattoi tähytä. Ohitse ei mene oikein koskaan mitään ja niinpä hälytettävää on koirilla aika harvoin. ;) Tietenkin kaikkia kiinnostaviakin juttuja on välillä ollut. Esimerkiksi naapurin haukkuääntä pitävä linnunpelätin herätti järkytystä sekä snautsereissa että muussa naapurustossa, kun snautsereita syytettiin sen pitämästä äänestä. Myös vastapäisen talon juhlijat ovat joskus hämmentäneet mustia päitä. Rauhallista silti kaiken kaikkiaan.

Hiisi vietti kolmivuotissynttäreitään heinäkuun alussa ja Mysti vastaavasti kuusivuotisiaan eilen. Kumpaakin juhlittiin asiaankuuluvin menoin maksalaatikkokakulla ja iän oikeuttamalla nakkimäärällä. Ensi vuonna pitääkin laajentaa Mystin kakkua, koska kuudella nakilla oli yhdessä maksalaatikossa jo aika ahdasta. Koiraa itseään ei moinen laajennus haitanne.

Mysti on perinteisesti uinut paljon, mutta suurin hauskuus on siinä että Hiisikin on nyt loppukesästä innostunut tuosta jalosta lajista. Tyyli on yhä pystypainotteista ja hukkumisvaarasta vihjaavaa, mutta ehkä uintitekniikka on silti ihan asteen verran tehostunut. Mysti jatkaa alo/avo-tokokurssia elokuussa ja nyt myös Hiisi siirtyi pönöilemään vastaavaan ryhmään.

Hiisi, tuo mielevä hidalgo ja miekkonen, kävi elokuun alussa myös naisissa. Varsin donquiotemainen naissankari ihastui naiseensa hieman hitaasti, mutta ilmeisesti kuitenkin juuri oikeina päivinä. Toivoskellaan jonkin sorttista tulosta sieltä lokakuun alussa! Yhdistelmässä haetaan kuulemma päätä, ei häntää! ;)