Haikein mielin jätämme hyvästit suurten muutosten vuodelle 2010. Hiisistä tuli toukokuussa perheen ainoa koira ja toisaalta vuoden aikana Hiisi sai tottua merkilliseen pieneen menijään, ihmislapseen. Hiisin ensimmäiset jälkeläiset (T. Zetat) tulivat vuoden ikään ja toiset (T. Pennyt) syntyivät. Viime vuonna menetimme paljon ja saimme paljon. Vuotta -11 tervehdimme odottavin elkein!

Tällä hetkellä Hiisi viettää eloa tuttuun miekkosmaiseen tyyliinsä. Se reväytti jalkansa alkusyksyn painileikeissä ja jalan takia leikkihetket muiden koirien kanssa olivat pitkällä tauolla. Loppuvuodesta uskaltauduttiin kuitenkin pitkästä aikaa peijaamaan snautserityttö Naavan kanssa ja hyvin Hiisanderin jalka jo kesti! Loppiaisena treffailtiin puolestaan Zira-tytärtä. Huvittavaa on, että leikkiessään Hiisi näyttäisi suhtautuvan naiseen naisena, mutta tyttäreen tyttärenä. :D Naavalle on tarjoiltu lenkillä miehen elkeitä, mutta Ziraa lähinnä komennettiin ruotuun.

Kameran ulkoilutus on jäänyt harmillisen vähälle tänä talvena. Keväällä tietenkin on helpompi napsia kuvia, kun valoisa aikakin kestää pidempään. Ja valoa kohtihan tässä onneksi ollaankin jo menossa! :)