Nyt loppui meinaan laiskottelu, eilen käytiin tekemässä jälki ja hiisi vieköön kun menikin hienosti. Nyt kuulemma olisi tuo meitin pikkupossu jo niin taitava, että tarkoitus olisi tehdä sille jo jotain ihan kunnollisen mittaistakin jälkeä. Esineet eivät vielä nouse ilman apuneuvoja, mutta se taitaa olla enemmän kiinni omistajan hirveästä laiskuudesta kuin Hiisimiehen hoksottimista. (Samasta asiasta taitaa kinnata meillä myöskin tottispuoli...)

Hiisi on myöskin ilmoitettu erkkariin, ja turkki on aivan keskenkasvuinen. Erkkarihan olisi huomenna, heh. Että katsotaan nyt sitten, miten vinhasti tuo karva kasvaakaan tänä iltana... :D

Mysti on nyrpeänä sadesäistä. Sen itsetietoisuus kelien suhteen on kasvanut vuosi vuodelta: aurinkoisena syyspäivänä ei halua lenkiltä ollenkaan kotiin, ja sadepäivänä puolestaan armollinen Milady ei haluaisi kävellä pidemmälle kuin tarpeita tekemään. Mistään jumituksista tämä ei nyt johdu, sillä hierojalla käytiin pari viikkoa sitten, ja kyseinen snautseri on varsin vetreänä. Ennustan, että hänen korkeudestaan tulee aikanaan erittäin uppiniskainen vanhus.