Tosin ei meille tällä kertaa. ;) Eurasierlapsi Hippu kotiutui Mikon vanhemmille reilu viikko sitten, ja tokihan sitä on jo Mystikin käynyt morjestamassa. Tapaamisen aikana Mysti oli hyvin kiinnostunut tekemään tuhmuuksia, kuten läiskyttämään vesikuppia. Seuraavana päivänä tätä tapaa oli kuuleman mukaan testannut myös Hippu. Mysti, tuo ryökäle, on siis jälleen kerran siirtänyt tuhmia tapojaan jälkipolville.

1895373.jpg

kuva by Pekka R.

Hiisi on nypitty ja Mystin turkille on nyt jälleen tehty se, mitä snautserin turkille ei koskaan saisi tehdä. ;) Eipä se turkinlaatu kärsinyt tuosta kolttosesta viime syksynäkään ja aikomukseni on taas ensi keväänä nyppiä. 

Eilen kuuntelimme alaosaston kera Aktivassa luentoa koirien lihashuollosta, jonka jälkeen sheivattu neitomme marssi käppänöitten jälkimainigeissa tutustumaan koirien uima-altaaseen. Ei, se ei ollut l-ä-h-e-s-k-ä-ä-n yhtä kiva kun järvi, joskin alkupaniikin poistuttua alkoi altaassa simmailukin selkeästi olla Myden mielestä jo ihan jees.

1901834.jpg

kuva by Anna Kuvaja

Ja graduasiasta kiinnostuneille: tällä hetkellä sivuja on kasassa todella rutkasti ja sanoisinko vaikka näin, että määrä korvaa laadun. Yritän lisätä laatua epätoivon vimmassa.